stambytare

Bli en “Stambytare” du med

Våtrumsteknik är stambytarna med stort S. Tack vare våra otroliga medarbetare kan vi erbjuda Stockholms smidigaste stambyten till våra kunder.

Idag är det cirka 85 medarbetare som utgör Våtrumsteknik, och vi vill hela tiden bli fler. Som medarbetare hos Våtrumsteknik bör du gilla stambyten, för det är det enda vi håller på med. Självklart utför vi en rad kringtjänster i samband med stamrenoveringen, men stambytet är vår kärna.

Vi har valt att gå vår egen väg genom att anställa alla olika yrkesgrupper inom samma företag. På Våtrumsteknik delar alltså snickare, rörmontörer, platschefer, elektriker och arbetsledare samma fikarum. Vi tror att mångfalden har många fördelar, något som våra medarbetare kan intyga. Det blir helt enkelt lättare att prata med varandra, hjälpas åt över yrkesgränserna och genomföra jobbet på bästa möjliga sätt. När vi startar upp ett nytt stambyte känner vi redan varandra. Stämningen blir god och hjärtlig och rätt man hamnar direkt på rätt plats.

Sammanhållningen inom Våtrumsteknik är A och O och det är något vi alltid försöker förbättra genom att organisera aktiviteter och resor vid sidan om jobbet. Varje år, får alla som vill, vara med och rösta fram ”årets stad”. Det vill säga en stad i Europa som vi upplever tillsammans. Många av våra anställda har redan hunnit besöka Reykjavik, Barcelona, Rom, Mallorca och Malta.

Om du vill bli en av oss vill vi att du är skicklig på det du gör, att du har vilja att utvecklas och har goda kommunikativa egenskaper – kontakten med de kvarboende är ju en stor del av vardagen. Om du vill ha mer ansvar får du gärna klättra inom organisationen, och om du redan har en ledarroll påminner vi om att – här är alla på samma nivå – från rörmontören till VD:n. Såsom Ulf Öberg, ledande rörmontör säger: ”När alla är kompisar blir det lättare att jobba”.